Школярі Кам’янського зібрали допомогу для дітей-переселенців

Сьогодні наш робочий день у Карітасі був сповнений промінчиками добра та милосердя. З величезною допомогою до нас завітали учні 39-ї гімназії на чолі зі своєю вчителькою пані Наталією.

Діти об’єдналися у головній меті – допомогти тим, хто зараз цього потребує найбільше, а саме – «дітям України». Саме так були підписані різноманітні книжки та розмальовки, що спільними зусиллями зібрали учні 39-ї гімназії Гімназія 39 м. Кам’янське – Дніпродзержинськ / Humanitarian Gymnasium 39, до яких долучилися і учні 21 школи Середня загальноосвітня школа 21 м. Кам’янське .

Організувала цей благодійний ярмарок серед школярів – активна вчителька початкових класів та заступниця з виховної роботи 39-ї гімназії – прекрасна пані Наталія. А з чудовими подарунками для діток-переселенців вона завітала до нас зі своїми учнями – 1-«Б» та 5-«А» класів та ученицею ліцею НІТ Аміною.

Діти привезли неймовірну кількість різноманітних чудових іграшок, канцелярського приладдя, художньої літератури. А деякі книжки та розмальовки вони власноруч підписали діткам, яким вони призначені, щоб таким чином донести теплоту свого серця та огорнути їх своєю турботою.

Пані Наталія відзначила, що вона разом зі своїми вихованцями вже неодноразово підтримує тих, хто цього потребує та продовжує прищеплювати цю якість дітям. Вчителька вважає, що саме реальними вчинками можна та потрібно вчити дітей милосердю, чуйності та доброті.

Ми від усього серця дякуємо всім діткам та їх вчительці за таку величезну допомогу! Завдяки вам, наші любі благодійники, ми зможемо радувати діток-переселенців та їх батьків такими чудовими подарунками, які обов’язково стануть їм в нагоді та принесуть радість!