“Шість капелюхів мислення” приміряли на себе учасники психологічного тренінгу

У “Шість капелюхів мислення” грали наші учасники на психологічному занятті 6 жовтня.

Спочатку наша тренерка – психологиня Оксана Костинська познайомила гравців з існуючими “капелюхами мислення”. Такими є: керівник, вчений, критик, художник, оптиміст та креатив. Кожному з цих типів властиві певні якості та характеристики, якими людина керується у реальному житті.

А після цього наша фахівчиня запропонувала учасникам обрати будь-яку з відомих дитячих казок, щоб на її прикладі приміряти на себе ці “капелюхи” та вирішити якесь питання з різних позицій. За взаємною згодою наші гравці вирішили тренувати своє мислення, взявши за основу казку “Червона шапочка”.

Учасники відчували себе критиком, художником, керівником…

Такі ігри, за словами нашої фахівчині з психології, навчають людей системному та гнучкому мисленню та сприяють ефективному прийняттю рішень.

Нам приємно споглядати, як наші учасники щоразу все більше цікавляться та занурюються у світ самопізнання. Про це свідчить їх системне відвідування психологічних тренінгів, які відбуваються у Карітас Кам’янське щочетверга. Якщо ви теж бажаєте набувати психологічних знань та навичків, запрошуємо вас на наші тренінги!

Запис за телефоном: 066 215 59 28

#Emergency_appeal