Юридична допомога в дії: черговий кейс, який вирішила наша фахівчиня з адвокації

Ще один реальний кейс, коли наша фахівчиня з адвокації Євгенія Ступак допомогла людям вирішити їхню нагальну проблему.

📌 Нещодавно до нашої юристки звернулися переселенці, донька-студентка яких навчається у Харківському національному педагогічному університеті. Люди через воєнні дії були вимушені покинути свою рідну домівку та знайти прихисток у смт. Аули Кам’янського району. Через це члени родини втратили роботу та, відповідно, доходи.

📌 Щоб не переривати навчання, звернулися до університету, аби на деякий час оформити академічну відпустку для доньки-студентки у зв’язку з неможливістю сплачувати за навчання та навчатися дистанційно: в місці, де проживають переселенці, недостатнє інтернет-покриття, що унеможливлює заняття на віддаленні.

📌 Навіть через такі поважні об’єктивні причини в університеті людям відмовили у наданні академічної відпустки для їхньої доньки, пояснивши, що виниклі у родині обставини – недостатньо вагомі для оформлення відповідного прохання.

📌 Після ознайомлення з проблемою людей, наша фахівчиня з адвокації підготувала документи та вчинила всі необхідні дії для того, щоб довести потреби та справедливе прохання людей. В результаті через два місяці ситуація вирішилася на користь студентки, якій на її запит нарешті надали академічну відпустку.

📌 Нагадуємо, за безкоштовною юридичною консультацією ви можете звернутися до нашої фахівчині з адвокації у Карітас Кам’янське.

📌 Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 10 до 17 години.

Адреса: пр. В. Стуса, 1 а.

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування