Як зареєструвати громадську організацію під час війни: спілкувалися з активними волонтерами-переселенцями

Команда фахівців проєкту «Долаючи розломи» зустрілася з активними волонтерами-переселенцями, що наразі проживають у Кам’янському.

✨ Нагодою для спілкування став запит від них про створення громадської організації. Адже майже кожен з них вже займається активною громадською діяльністю у нашому місті, намагаючись полегшити та поліпшити життя переселенців у різних напрямках. Втім, єдиної організації, яка б якнайкраще відображала інтереси та задовільнені запити від людей, вони поки що не мають.

✨ Наша фахівчиня з фасилітації пані Олена Мельник презентувала гостям актуальну інформацію щодо реєстрації громадської організації під час війни, а про вимоги щодо оформлення та подання реєстраційних документів та про інші юридичні моменти розповіла фахівчиня проєкту – пані Євгенія Ступак.

✨ Про необхідність та важливість створення ГО задля розвитку суспільства ділилася інформацією заступниця директора Карітас Кам’янське пані Марія Пагулич. Наші спеціалістки надали не просто інформацію та рекомендації нашим гостям, вони пообіцяли всім зацікавленим всебічну підтримку та супровід під час створення та ведення діяльності ГО.

✨ Поспілкувавшись з учасниками, ми дізналися про їхні прагнення та цілі, які вони хотіли би реалізувати у нашому місті задля підтримки та допомоги переселенцям. Адже ніхто краще за них не знає про потреби та труднощі людей, що постраждали від війни.

✨ Зустріч пройшла продуктивно та захоплююче. Ми дуже вдячні нашим гостям за активність та небайдужість!

✨ У свою чергу ми щиро радіємо, що познайомилися з дуже цікавими та неординарними людьми, які, незважаючи на особисті труднощі, прагнуть творити позитивні зміни у суспільстві. Сподіваємося, що найближчим часом почнемо робити це разом!

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides