«Я неймовірно радію, що потрапила волонтерити саме до Карітасу», – наша волонтерка пані Людмила

Пані Людмила прийшла до нас в найскладніший, піковий період нашої діяльності, коли за допомогою до Карітасу зверталися три сотні людей на день, та більше. Саме тоді директорка навчального закладу, де працює пані Людмила, запропонувала їй допомагати в Карітасі саме там, де це буде потрібно.

Так наша волонтерка і потрапила на ділянку реєстрації. Відтоді наша пані Людмила зареєструвала тисячі людей, які зверталися до Карітасу за допомогою. З кожним поговорила, внесла до бази даних, дивлячись на ситуацію та емоційний стан наших відвідувачів, когось втішила, когось підбадьорила. Без її доброзичливих та підтримуючих слів не залишився ніхто із наших дорогих гостей.

При цьому жінка дуже ретельно ставиться до своєї діяльності, де все має бути правильно та чітко записано та зареєстровано, але водночас, вона не забуває і про душевну складову своєї волонтерської діяльності. Кожна людина для неї – це не просто рядок у відомості, це – життя, почуття, емоції, на які, вважає пані Людмила, завжди слід зважати та враховувати.

А у мирному житті наша активна волонтерка – вчителька, яка викладає школярам фізичну культуру. Останні 20 років – у 11-й гімназії, до цього – у 35-й школі. Це улюблена робота пані Людмили, якій вона присвятила все своє професійне життя.

Педагог вважає, що головне у її роботі – любити дітей, і тоді відносини з ними будуть складатися найкращим чином. А ще вчителька не уявляє свого життя без класного керівництва, яке на сьогоднішній день у неї вже п’яте.

«І дітей, і роботу свою дуже люблю, і не уявляю свого життя без свого «особистого» класу, яким я опікуюся, та за який уболіваю», – ділиться пані Людмила.

Наша волонтерка зазначає, що деякі «моменти» діяльності Карітасу взяла на «озброєння» у свою професійну діяльність та дуже радіє, що потрапила саме до нас, адже, за її словами «люди тут та атмосфера – немає таких чудових слів, щоб висловити…».

А ми радіємо та тішимося, що пані Людмила – частина нашої «добровольчої армії», яка не шкодуючи ні свого часу, ні своєї сили стоїть поряд з нами на варті добра та милосердя. Ми щиро дякуємо нашій волонтерці за її доброзичливість, працьовитість та теплоту її серця, якою вона зігріває людей поряд із собою.

#історії_волонтерів