Історія пана Миколи з Марганця

Микола Миколайович разом з рідними приїхав з Марганця. Люди через військові дії були вимушені покинути свої домівки ще рік тому. Їхнє житло наразі частково зруйноване. Але компенсацію від держави на відновлення вони отримати поки що не можуть, оскільки територія їхнього міста знаходиться під обстрілами ворога.

Микола Миколайович усе своє професійне життя присвятив роботі на шахті – 27 років працював шахтарем. На роботі отримав виробничу траву, через яку зараз має проблеми зі здоров’ям. За віком вже давно вийшов на пенсію.

Мав двох синів, старший помер. Залишився молодший син зі своєю родиною, яка є опорою для Миколи Миколайовича, адже чоловік вже давно не може проживати один, потребує сторонньої допомоги через стан здоров’я.

Зараз переселенці знайшли прихисток у селищі Томаківка Нікопольського району, проживають у знайомих. Сподіваються, що найближчим часом ситуація у країні налагодиться і вони повернуться додому – відновлювати зруйноване житло. Головне для них – жити вдома.

Від Карітас Кам’янське родина Миколи Миколайовича отримала сімейний гігієнічний набір. Поміч вимушеним переселенцям була надана в рамках проєкту «Екстрене реагування на підрив Каховської дамби».

#Emergency_appeal23

#Надзвичайне_реагування