Історії переселенців: пані Галина з Луганської області

До Карітас Кам’янське завітала дуже позитивна пані Галина. Вона приїхала до нашого міста ще 1 квітня з Луганської області з однією валізою та дітьми. Рятуючись від війни жінка не забула й про своїх домашніх улюбленців. Спочатку військові волонтери допомогли вивезти двох китайських хохлатих – Діну і Роні, а згодом ще й хаскі Молі.

Пізніше пані Галина через соціальні мережі знайшла волонтера Єгора з Дніпра, який допоміг вивезти маму жінки. Вона підтримує зв’язок з ним і не перестає дякувати долі за таку чуйну та добру людину.

Жінка має двох чудових доньок – Соню та Олю, тому часу на депресії в неї немає. Вона зареєструвалась в центрі зайнятості, шукає роботу. Вдома вона працювала бухгалтером і хотіла б продовжити працювати за фахом.

«В нашому місті зараз, на жаль, роботи немає. Завод, на якому я працювала, стоїть і практично горить. Постійні прильоти, вибухи. Газу, води та світла немає вже три місяці. Жити там неможливо», – ділиться пані Галина.

Мешкає дружня родина в однокімнатній квартирі на п’ятому поверсі. Тіснувато, але ж в безпеці. Головне, що недалеко від її рідного міста.

«Я не хочу їхати за кордон. Бути на відстані тисяч кілометрів для мене важко. Триста кілометрів від нашого міста – це практично поруч. Зібрав речі і через кілька годин вже вдома», – з надією зауважує жінка.

У Кам’янському в пані Галини є шкільна подруга Тетяна, яка допомогла знайти житло та продовжує підтримувати сім’ю. Переселенка не перестає дякувати всім, хто допомагає її родині.

Ми віримо, що у такої сильної та мужньої жінки все буде добре. Адже, незважаючи ні на що, вона не падає духом та не боїться починати життя з чистого аркуша в новому місті.