45 родинам вимушених переселенців надали поміч у селищі Дніпровському

Надаємо продуктову та гігієнічну допомогу у громадах Кам’янського району.

🚚 Днями завітали до селища Дніпровське, яке знаходиться поблизу нашого міста, щоби підтримати людей, які постраждали від війни, та наразі знайшли прихисток у цьому населеному пункті.

👋 Запрошували ті родини вимушених переселенців, які заповнили анкети потреб, розміщені на нашій сторінці. Проаналізувавши вказані запити від людей, обрали тих, які мають одну або декілька категорій вразливостей. А саме: родини, в яких є особи з інвалідністю або важкохворі люди, люди літнього віку, самотні батьки та багатодітні родини (з категорією вразливості).

📦 Таким чином, наші соціальні працівники надали допомогу 4️⃣5️⃣ сім’ям вимушених переселенців. Загалом це 9️⃣6️⃣ осіб, з яких 17 – це діти до 18 років. Було видано 26 продуктових, 26 – гігієнічних для чоловіків та 55 – гігієнічних для жінок наборів.

🫶 Поміч людям була надана в рамках проєкту «Харчова та гігієнічна безпека для ВПО та місцевих жителів, які найбільше потребують».

Відеосюжет можна подивитися за посиланням:

#FandH