61 родина переселенців отримали набори постільної білизни

Жовтень поволі натякає, що час витягати теплу ковдру з шафи. На жаль, більшість вимушених переселенців, тікаючи з власних домівок, сподівалися, що здоровий глузд переможе і війна не буде затяжною. У більшості немає елементарних речей побуту, які необхідні в холодні пори року. А за вікном вже осінь.

Кількість запитів на постільну білизну налічується сотнями звернень, тому намагаємось допомагати саме в цьому напрямку. Тільки за сьогоднішній день, 4 жовтня, сімейні комплекти, які складаються з постільної білизни, подушки, ковдри, матрацу, отримала 6️⃣1️⃣ сім’я. Загалом це 1️⃣4️⃣4️⃣ людини, серед яких 3️⃣1️⃣ дитина віком до 18 років. Доповненням до комплекту став набір посуду (каструля і кружка).

Завдяки підтримці наших благодійників кожна родина сьогодні отримала свіжий хліб.

Окрема подяка нашим дівчатам з відділу моніторингу. Їх мало хто бачить, але щодня вони виконують величезний масив роботи. Вони ретельно заносять всі дані у базу, при потребі перевіряють історію відвідувань, займаються анкетуванням бенефіціарів.

Наголошуємо, що такий вид допомоги розрахований на родину від 2-х осіб. Довідки ВПО повинні бути 2022 року. Наразі Карітас Кам’янське ще приймає запити на отримання постільних комплектів. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію фонду та залишити своє звернення.

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування