Допомагаємо вразливим сім’ям з дітьми під час Covid -19

З червня БФ “Карітас Кам’янське” долучилився до реалізації соціального проекту “Допомога вразливим сім’ям з дітьми під час Covid -19”, спрямована на підтримку родин у яких погіршилась життєва ситуація у зв’язку з пандемією.
Проект відбувається завдяки фінансовій підтримці Карітас Австрія та організаційному сприянню Карітас Україна. Ціль проекту- надання членам сім’ї натуральної допомоги та забезпечення базових потреб вразливих сімей, на які вплинула пандемія Covid-19.
Протягом трьох місяців 13 центрів для дітей та сімей Карітасу у різних містах України, таких як: Тернопіль, Хмельницький, Одеса, Коломия, Івано-Франківськ, Борислав, Броди, Дрогобич, Нововолинськ, Львів, Дніпро, Кам’янське та Полтава будуть надавати потребуючим родинам негайну, необхідну для життя гуманітарну допомогу. Також в проекті передбачено надання соціальної підтримки для вразливих сімей. 20 найпотребуючих сімей за час проекту будуть забезпечені продуктами харчування, засобами гігієни та засобами індивідуального захисту. Ці родини отримають професійні консультації психолога, соціального педагога, соціального працівника, в залежності від їх потреб та життєвої ситуації.