Готувалися до надання допомоги потребуючим

Сьогодні, 17 травня, у нас дуже продуктивний день! Незважаючи на те, що ми не видавали гуманітарну допомогу переселенцям, втім, ми активно готувалися до цього!
Наша дружня команда працівників та волонтерів по обіді сортували та фасували продуктові набори, які ми плануємо відвезти та надати у якості допомоги в тих місцях Кам’янського району, де їх потребують вимушені переселенці.
Наші дівчата дуже організовано та злагоджено підійшли до процесу сортування та пакування продуктових наборів, тому цей процес сьогодні відбувався не тільки швидко та систематично, а ще й завзято та весело. ?
Була організована лінія пакування, в якій кожний відповідав за певну, чітко відведену йому частину. Таким чином, процес відбувався злагоджено та невимушено. Майже за дві години було сформовано більше 100 пакунків повноцінних продуктових наборів, які незабаром дістануться своїх одержувачів.
А ще наш робочий день не пройшов без поповнення запасів побутових речей! Завдяки небайдужим мешканцям нашого міста, ми отримали майже справжні скарби – цілі коробки з різноманітним посудом та іншим кухонним приладдям, яке стане в нагоді людям, що звертаються до нас. А привіз всі ці «цінності» наш постійний помічник – волонтер Костянтин, який зазначив: «Якщо б так робив кожний, то таких «скарбів» ми б мали набагато більше». Адже це для нас неабиякий ресурс у процесі доброчинної діяльності надання допомоги нужденним.