Організували транспортне перевезення вразливих категорій громадян до кордону з Польщею

Вранці 20 березня організували чергове транспортне перевезення жінок, дітей та літніх людей до західної України та кордону з Польщею.
Поки чекали пасажирів, літній чоловій підійшов, щоб уточнити деталі поїздки. Він з сумом та сльозами на очах поділився, що вражений подіями, що відбуваються зараз на його рідній землі та нарікав на те, що вимушений їхати за кордон разом зі своєю літньою жінкою, залишаючи свій дім. Можливо, назавжди. Втім, на сьогоднішній день він, на жаль, не бачить жодного іншого варіанту. Чоловік розповів, що планує їхати до сина, у Німеччину та навіть не уявляє собі, як зможе там жити, адже ні мови не знає та не має пристойних засобів до існування.
«Карітас Кам’янське» надав можливість 14 громадянам вразливих категорій та 12 дітям виїхати до кордону з Польщею.
Висловлюємо величезну подяку греко-католицькій спільноті «Галилея» Спільнота “Галилея” за організацію перевезень, водіям-волонтерам та Українській Освітній Платформі за фінансову підтримку!