Психологічні рекомендації для батьків учнів

10.04.2020 року відбулися батьківські онлайн збори в 5-А класі. До зустрічі, за ініціативи координаційної ради класу, приєдналася психологиня благодійного фонду «Карітас Кам’янське» Марина Кузнецова.
Вона надала рекомендації та запропонувала свою допомогу батькам щодо розуміння питання емоційного вигорання під час дистанційного навчання. Карантин – непростий період для всіх. Більшість дітей залишаються вдома разом з батьками, а дорослі повинні виконувати і свою роботу також. Отже, питання розподілу часу стало доволі актуальним. У період карантину необхідно звернути увагу також на емоційний та психологічний стан як дорослих, так і дітей. Тож зустріч з психологом була корисною.
У теплій, дружній атмосфері розглядалися питання дотримання правил карантину та розуміння емоційної сфери учнів, батьків і вчителів. Учасники зборів отримали рекомендації від учителів-предметників і класного керівника. Також деякі батьки поділилися власним досвідом, щодо того ,як найкраще спланувати свій день, щоб вистачило часу на навчання та дозвілля.
Наприкінці зборів класний керівник звернулася до батьків з побажаннями.
Бажаю здоров’я відмінного,
Успіху в справах – безмежного!
Будьте веселі й активні,
Майте думки позитивні!
Батьки підтримали слова Олени Олександрівни й пообіцяли, що досягнуть успіхів і в збереженні здоров’я, і в дистанційному навчанні.