Творчі майстер-класи для дітей та батьків

Кожній людині потрібен простір для творчості. Але останнім часом пандемія та соціальна ізоляція внесли багато стресу та напруження у наше життя. Тому простір для релаксу необхідний, як ніколи.
Дистанційне навчання приводить дітей прямо до моніторів комп’ютерів та телефонів. Залежність від гаджетів стає проблемою.
Кілька років тому ми створили такий затишний простір. У нашій арт-студії є все для того, щоб відпустити свою фантазію, створювати маленькі шедеври своїми руками, розвивати моторику, прокачати креативність.
Особливість наших занять у тому, що вони не мають обмежень за віком. У нас можна займатися усією сім’єю. Сімейний формат занять зближує сім’ю та дарує дорогоцінний спільний час.
Які ж майстер-класи можна відвідати у нас:
Майстер-клас з миловаріння
На занятті кожен учасник виготовляє два-три вироби із мила. На свій розсуд і на свій смак кожен може додати в мило колір і запах. Форма мила різна. Це фігурки казкових персонажів чи тематичних дивовижних виробів. Форми ведмежат, цуценят, зайчиків приведуть будь-яку дитину у захват. Такі заняття підійдуть дітям віком від 6 років.
Майстер-класи з живопису підійдуть для сімей з дітьми молодшого шкільного віку. Цікавий творчий процес виховує у дітях посидючість і дає можливість вилити на полотно емоції. І навіть якщо ви ніколи раніше не малювали, це не страшно. Під керівництвом Марії Златової та простих художніх технік ви зможете подолати упередження «я не вмію малювати». У нас є полотна та рамки як основа для картини, щоб ви змогли забрати додому готовий експонат. На занятті грає тиха музика та панує чарівна атмосфера.
Майстер-класи з Петриківського розпису.
Декоративно-прикладний розпис уже увійшов до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. На заняттях ви з дітьми розмалюєте дощечки, познайомитеся з історією розпису, відчуєте справжній колорит.
Майстер-клас із розпису футболок.
Це спосіб не тільки творчо виразити себе, але й подарувати «дизайнерський» продукт собі або другу. Цей майстер-клас б’є рекорди популярності серед підлітків віком від 12 років. Зазвичай він проходить весело та галасливо.
Отже, ціла серія занять різноманітного формату для всієї родини та на будь-який смак розроблена нашим художнім керівником Марією Златовою.
Ми робимо все, щоб час, проведений у нас в арт-студії, був для вашої родини корисним, цікавим і творчим.
З усіх питань можна проконсультуватися за тел: +380 (95) 895 94 84.