Психологічний форум “Піклування про себе та свою родину”

29 травня кам’янчани присвячували час своєму психологічному розвитку на форумі «Піклування про себе та свою родину», який організував БФ «Карітас Кам’янське».

9 експертів психології представили учасникам на розгляд та ознайомлення більше 5 напрямків психологічної науки та близько 7 годин практичного контенту.
Разом зі спеціалістами говорили про можливість розуміти своїх дітей, пошук нових ресурсів, про більш краще розуміння людей, як знайти себе та розібратися в житті, як побудувати благополучні відносини з оточуючими, усвідомлювати свої почуття, як вибратися з глухого кута та подолати залежність від батьків та як отримати енергію, натхнення та мотивацію.
Щиро дякуємо нашим спікерам – Наталії Терещенко, Ользі Неділько, Лілії Литвиненко, Катерині Сисоєвій, Марині Кузнецовій, Ірині Тягнирядно, Аліні Юдіній, Ірині Мельник та Натальї Духаніній, Єгору Святогору – за цікаву та корисну інформацію для наших учасників. Сподіваємося на подальшу співпрацю!
Дякуємо координатору нашого проекту “Долаючи розломи в громадах” Ганні Гоменюк (Ганна Гоменюк) за те, що долучилася до нашого форуму!
Дякуємо адміністрації КП “Парки Кам’янського” (КП КМР «Парки Кам’янського»???) за гостинність та сприяння проведенню таких чудових заходів.
Захід відбувся в межах проєкту «Долаючи розломи в громадах» за підтримки «Карітас України», «Карітас Німеччина» та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.
#Кам‘янське