Статистика за 13 квітня

Сьогодні, незважаючи на холодний, дощовий день допомогу у Карітас Кам’янське отримали 449 вимушених переселенців.
Поки люди очікували у черзі, адже це, звичайно, велике навантаження, ми пригощали їх гарячим чаєм та бутербродами.
З кожним днем до нашого міста прибувають все більше постраждалих від бойових дій з різних куточків України. А ми зі свого боку намагаємося їм надати різносторонню допомогу.
Найзатребуванішими побутовими речами для переселенців на сьогоднішній день залишаються предмети побуту, а саме: сковорідки та каструлі. Завдяки нашим небайдужим мешканцям та волонтерам, ми отримуємо таку підтримку щодня, але вона дуже швидко закінчується у зв’язку з тим, що потік потребуючих у нас не вгасає ні на мить…І наші працівники та волонтери дуже засмучуються, коли не можуть запропонувати переселенцям те, що їм вкрай актуально. Щойно виникає така ситуація, то дякувати Богу, знаходиться вихід. Хтось обов’язково привезе-принесе саме те, чого ми потребуємо найбільше! Бачили б ви в такі моменти радість та натхнення наших працівників та волонтерів! Вони радіють немов діти, коли мають можливість допомогти потребуючим в повному обсязі!
Ми дякуємо всім небайдужим, хто відгукується на прохання про допомогу! Адже ви робите велику милосердну справу: допомагаєте нам здійснювати гуманітарну місію!
Разом ми – сила! Україна ще ближче до перемоги! ??